เรื่อง A Risky Business: Saving Money and Improving Global Health Through Better Demand Forecasting
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนไว้ใจว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีคุณประโยชน์มากมายที่ได้รับการทำให้ตลอดในขณะที่คุณยังอยู่ยงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถลดราคาหนี้ก่อนที่คุณจะประเดิมในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดจงระวังสิ่งล่อใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ยืม ในตำแหน่งที่เราเข้าใกล้จุดเกมของวิทยาลัยกิจการงานของเขาที่คุณจัดหามาไม่ต้องเคลือบแคลงจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ บริษัท มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเกี่ยวกับการรวมของพวกเขาใด ๆ แต่คุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับคำมั่นเหล่านั้นทั้งหมด วิชาความรู้เพราะว่าการจับสามารถช่วยเหลือให้คุณเตรียมการความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่เฉียบแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการซื้อขายแลกเปลี่ยนที่ตกอยู่ในตักของคุณ พิจารณาอย่างถี่ถ้วนตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเงินปันผลสามารถเล่าเป็นเรื่องสาธารณ์ที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมปัญหาเดียวก็คือว่าในการเก็บรักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินภายหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความงุ่มง่ามในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะสูญไป

A Risky Business: Saving Money and Improving Global Health Through Better Demand Forecasting Description

Access to medicines is an issue of life or death for millions of people in poor countries. While great strides have been made in the last decade to improve health in poor countries — more aid funding for drugs and vaccines; creation of funds to buy medicines; and concessionary pricing of medicines by some pharmaceutical firms –- the global supply chain that connects the dots –- production to people –- does not work well. The problem is poor forecasting of effective demand for products. Good forecasting is fundamental for key decisions, such as how much production capacity to build, which must be made years in advance of products being delivered. But donors that provide much of the money to purchase drugs, and a whole range of technical agencies and intermediaries, have yet to devise and coordinate among themselves, and with developing country governments, credible forecasts. This report of the Global Health Forecasting Working Group, which was convened in early 2006 by senior fellow and director of programs Ruth Levine, provides an elegant analysis of the problem and a sensible agenda for action. Their report offers specific recommendations that apply across a range of products and that could be implemented by identifiable public and private organizations. Among their recommendations is the creation of an “infomediary” — a neutral third party to collect and disseminate essential data for forecasting demand. Another recommendation is that donors who are the major purchasers should accept more of the risks associated with unforeseen shocks to actual demand — internalizing at least the shock that their own lack of predictable financing constitutes. That would imply, for example, that for some products donors move to contracts with manufacturers that include minimum quantity guarantees. If these recommendations are implemented, manufacturers will benefit — in reduced risk in the production of medical technologies; the donors or ministries of health will benefit from more reliable and accurate information on the price and availability of essential products; and most important, millions of families in the developing world will benefit — in reduced disease and deaths and the personal agony those entail.ต่อเงินได้ด้วยเงินตราไม่ได้เป็นเรื่องหวานคอแร้งมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นในที่ ที่คาดหวังทางการเงินที่หนักแน่นและชัดเจนนำทางคุณในการลงคะแนนเสียงหลักที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลประโยชน์การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงใหลเงิน แต่การเจาะจงครั้งและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทสำคัญมาก


Tag A Risky Business: Saving Money and Improving Global Health Through Better Demand Forecasting: A Risky Business: Saving Money and Improving Global Health Through Better Demand Forecasting,รีวิว , Review , A Risky Business: Saving Money and Improving Global Health Through Better Demand Forecasting