เรื่อง Financial Innovation, Regulation and Crises in History (Banking, Money and International Finance)
ใบหุ้น – นี่คือมารดาของเงินลงเงินโดยตลอดในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ผิดแผกแตกต่างกันตามมูลค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการการันตีว่าคุณจะหาได้เงินกลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีช่องทางในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน หุ้นส่วน และ ups และดาวน์ในการดำเนินงานหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ด้วยเหตุนั้นหากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการตอบที่ว่า “ฉันจะเลี้ยงดูเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดใหญ่โตFinancial Innovation, Regulation and Crises in History (Banking, Money and International Finance) Description

With contributions from world-renowned figures such as Niall Ferguson and Adair Turner, this volume investigates how financial institutions and markets have undergone or reacted to past pressures, and the regulatory responses that emerged as a result.

Tag Financial Innovation, Regulation and Crises in History (Banking, Money and International Finance): Financial Innovation, Regulation and Crises in History (Banking, Money and International Finance),แนะนำ , รีวิว , Financial Innovation, Regulation and Crises in History (Banking, Money and International Finance)