เรื่อง Treasury’s War: The Unleashing of a New Era of Financial Warfare
คิดค้นเงินได้ด้วยเงินก้อนไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ้งในบริเวณ ความหวังทางการเงินที่แกร่งและถนัดตาแนะแนวคุณในการออกเสียงกลอุบายที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายนี้จะนำไปสู่​​การงอกงามในผลได้การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การลิขิตกาลและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่วิทยาลัย ในความเป็นจริงมีคุณประโยชน์มากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังทรงไว้ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดกำเนิดคู่คุณจะมีการสังคายนาเงินที่ย่นเข้าหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อส่วนแบ่งของหน่วยงานการบอกคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังมองหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทน จะต้องชะล้างเงินหลายต่อเดือนเพื่อนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณกลยุทธ์ที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการระแวดระวังเป็นเงินกู้นักเรียนTreasury’s War: The Unleashing of a New Era of Financial Warfare Description

Finalist for the 2015 William E. Colby Award

For more than a decade, America has been waging a new kind of war against the financial networks of rogue regimes, proliferators, terrorist groups, and criminal syndicates. Juan Zarate, a chief architect of modern financial warfare and a former senior Treasury and White House official, pulls back the curtain on this shadowy world. In this gripping story, he explains in unprecedented detail how a small, dedicated group of officials redefined the Treasury’s role and used its unique powers, relationships, and reputation to apply financial pressure against America’s enemies.

This group unleashed a new brand of financial powerย—one that leveraged the private sector and banks directly to isolate rogues from the international financial system. By harnessing the forces of globalization and the centrality of the American market and dollar, Treasury developed a new way of undermining America’s foes. Treasury and its tools soon became, and remain, critical in the most vital geopolitical challenges facing the United States, including terrorism, nuclear proliferation, and the regimes in Iran, North Korea, and Syria.

This book is the definitive account, by an unparalleled expert, of how financial warfare has taken pride of place in American foreign policy and how America’s competitors and enemies are now learning to use this type of power themselves. This is the unique story of the United States’ financial war campaigns and the contours and uses of financial power, and of the warfare to come.Product Tag Treasury’s War: The Unleashing of a New Era of Financial Warfare: Treasury’s War: The Unleashing of a New Era of Financial Warfare,รีวิว , Review , Treasury’s War: The Unleashing of a New Era of Financial Warfare