Review Boomerang: Travels in the New Third World
การลงทุนมาพร้อมทั้งกับพิษภัยของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีกระไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลจากการบรรลุแผนการทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการประหยัดที่ดีหรือมีที่ดินเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงกาลที่คุณอย่างอย่างเป็นจริงเป็นจังดูวิธีเลือกการลงทุนเปิดใจให้คุณ บางส่วนของลู่ทางการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถสำรวจมีดังนี้:

การรวมเงินกู้ของนักศึกษาคือการเติมของเงินให้สินเชื่อนิสิตหลายคนและจะทำเพื่อกระเหม็ดกระเหมียดเงินในดอกและเพื่อความสบายของการชำระล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรได้ยินเกี่ยวกับการควบรวมภารกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวที่คุณตั้งใจในการตัดสินใจประโยชน์จากการควบรวมกิจการของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในพิทยาคารคือการที่คุณสามารถเบี่ยงบ่ายการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติทวีคูณอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่คุ้มกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลั่นกลอนเหยื่อหนทางน้อยของอัตราที่ทันทีของการเพิ่มขึ้นเป็นจุดในที่สุดที่ต้องพึงระวังกับการพลิกที่อยู่อีเมลของคุณหรืออพยพ หนึ่งหรือสองพยัญชนะผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกระจายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน เหตุฉะนี้จึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเอาจริงเพื่อเข้าทำงานร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์
Boomerang: Travels in the New Third World Description


From the #1 New York Times best-selling author of The Big Short, Liar’s Poker and The Blind Side! The tsunami of cheap credit that rolled across the planet between 2002 and 2008 was more than a simple financial phenomenon: it was temptation, offering entire societies the chance to reveal aspects of their characters they could not normally afford to indulge. The Greeks wanted to turn their country into a pinata stuffed with cash and allow as many citizens as possible to take a whack at it. The Germans wanted to be even more German; the Irish wanted to stop being Irish. The trademark of Michael Lewis’s best sellers is to tell an important and complex story through characters so outsized and outrageously weird that you’d think they have to be invented. (You’d be wrong.) In Boomerang, we meet a brilliant monk who has figured out how to game Greek capitalism to save his failing monastery; a cod fisherman who, with three days’ training, becomes a currency trader for an Icelandic bank; and an Irish real estate developer so outraged by the collapse of his business that he drives across the country to attack the Irish Parliament with his earth-moving equipment. Lewis’s investigation of bubbles beyond our shores is so brilliantly, sadly hilarious that it leads the American listener to a comfortable complacency: Oh, those foolish foreigners. But when Lewis turns a merciless eye on California and Washington DC, we see that the narrative is a trap baited with humor, and we understand the reckoning that awaits the greatest and greediest of debtor nations.Product Tag Boomerang: Travels in the New Third World: Boomerang: Travels in the New Third World,Reviews , เรื่อง , Boomerang: Travels in the New Third World