Review Summary: The Lexus and the Olive Tree – Thomas Friedman: Understanding Globalization
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนหลงเชื่อว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่ต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังคงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถลดหนี้ก่อนที่คุณจะเกริ่นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดแรกเริ่มความไว้วางใจประโยชน์ การรวมหนี้เงินกู้นักเรียนของคุณสมรรถทำมากกว่าเพียงแค่การตัดทอนหนี้ระยะยาวของคุณ อันที่จริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเสริมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะโปรดให้คุณซื้อหารถที่ได้เปรียบจัดหามาการบ้านที่คุณพึงประสงค์หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ แย่ แต่วิธีที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถลุ้นให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือ พินิจบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดอันดับเครดิตบันทึกดูออกสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าสมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะสนิทกับสิ่งที่พวกเขาจะได้รับสิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประสีประสาว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเด่นเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ตรวจบางส่วนที่พบมากที่สุดก่อเงินรายได้ด้วยสินทรัพย์ไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นชัดในแห่ง แผนการทางการเงินที่แข็งแกร่งและใสชี้แนะคุณในการเลือกตั้งอุบายที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การเติบใหญ่ในผลตอบแทนการออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงเงิน แต่การตียุคสมัยและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทประธานมาก


Summary: The Lexus and the Olive Tree – Thomas Friedman: Understanding Globalization Description

Complete summary of Thomas Friedman’s book: “The Lexus and the Olive Tree: Understanding Globalization”.

This summary of the ideas from Thomas Friedman’s book “The Lexus and the Olive” shows that globalization is a fundamentally new and better way to do business. As such, a new and brighter era of globalization is just in the process of beginning as all the major marketplaces evolve towards becoming global markets. Thomas Friedman uses a metaphor to explain the challenges in the upcoming era of globalization: the human drive for enrichment and the best products (represented by the Lexus) will sometimes conflict with the natural desire to hold on to what has traditionally mattered in creating a sense of national and personal identity (represented by the Olive Tree). The challenge for individuals and nations will be to find and maintain a healthy balance between those two perspectives. This summary highlights that globalization creates the opportunity to sell into vast markets but pure commercial success will only be meaningful if it can be accomplished using means that reflect the individuality and cultural values of the people involved. 

Added-value of this summary: 
• Save time
• Understand the key concepts 
• Increase your knowledge 

To learn more, read “The Lexus and the Olive” and discover a challenging and provocative book for all who care about how the world really works.

Product Tag Summary: The Lexus and the Olive Tree – Thomas Friedman: Understanding Globalization: Summary: The Lexus and the Olive Tree – Thomas Friedman: Understanding Globalization,เรื่อง , รีวิว , Summary: The Lexus and the Olive Tree – Thomas Friedman: Understanding Globalization