Review The Economics of the Monetary Union and the Eurozone Crisis (SpringerBriefs in Economics)




การรวมเงินยืมของเด็กนักเรียนคือการเพิ่มของเงินให้สินเชื่อผู้เรียนหลายคนและจะทำเพื่ออดออมเงินในดอกและเพื่อความสะดวกของการคลี่คลายเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรประสีประสาเกี่ยวกับการควบรวมธุรกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข้อมูลที่คุณใคร่ในการตกลงใจความน่าเชื่อถือผล การรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียนของคุณทำได้ทำมากกว่าเพียงแค่การดึงลงหนี้ระยะยาวของคุณ ข้อสรุปก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเพิ่มขึ้นแต้มเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะเอาใจช่วยให้คุณเช่าพระรถที่เหนือชั้นกว่าได้มาการบ้านที่คุณอยากหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำ แต่ยุทธวิธีที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถเอาใจช่วยให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณไม่ใช่หรือ สังเกตบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดเกรดเครดิตแจกแจงรู้ว่าสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันมาถึงเงินทองให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะกันเองกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการหาความรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งบางอย่างสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อสรุปมีที่จะทำ สืบสวนบางส่วนที่พบมาก

The Economics of the Monetary Union and the Eurozone Crisis (SpringerBriefs in Economics) Description

โ€‹A regulatory idea conducted this work: the need to connect the economic rationale of the theory of currency areas with the current EU institutional frame of the European monetary unification process. The latter includes the recent revamping of fiscal rules of the Stability and Growth Pact, and calls for enhancing ‘flexicurity’ in EU labour markets. The lack of EU political leadership is a dead-weight loss to build a genuine economic and monetary union, and risks to blow-up the whole project. Further, it undermines the internal macroeconomic logic of a single currency like the euro, and gives a prominent non-democratic role to financial markets. As it happened in the past with the gold-standard, the euro condemns today the peripheral countries to a deflationary process which might last for a decade. A more pro-European approach is needed with both sides of the system (core and periphery) making the required adjustment efforts, though in the opposite way, to save the eurozone and Europe.  “The theory of optimal currency areas remains the essential framework to understand the design failures of the eurozone. In order to understand these dramatic economic developments that grip the eurozone, Sanchis i Marco’s book is the right one at the right time. He does a superb job in explaining this theory and in making it relevant for our understanding of the problems faced by the eurozone. The last two chapters of the book turn towards an analysis of the crisis of the euro and how to get out of this crisis. By suggesting a path out of the crisis, Professor Sanchis i Marco leaves us with some hope for the future for Spain and other eurozone countries.”Prof. Paul De Grauwe, London School of Economics



บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดของเงินออกทุนสารพันและคุณมีอิสรภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณอยากได้ ธนาคารจ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่ปราศจากข้อเสียด้วยผู้ที่มีความพึงพอใจกับปริมาณเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่มุ่งเสนอโดยธนาคาร (คาดร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนจำเริญ


Product Tag The Economics of the Monetary Union and the Eurozone Crisis (SpringerBriefs in Economics): The Economics of the Monetary Union and the Eurozone Crisis (SpringerBriefs in Economics),เรื่อง , รีวิว , The Economics of the Monetary Union and the Eurozone Crisis (SpringerBriefs in Economics)