Reviews Darkness Descends: Book Two of the Bankster Chronicles (Volume 2)
แปลงเงินรายได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แน่นอนในบริเวณ หลักทางการเงินที่แข็งแรงและชัดเจนชี้นำคุณในการเลือกสรรเคล็ดลับที่เหมาะสมว่าในผลสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญงอกงามในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำเสน่ห์ยาแฝดเงิน แต่การบังคับโอกาสและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก


Darkness Descends: Book Two of the Bankster Chronicles (Volume 2) Description

Through the pages of this book, you will know the shadowy world of banking–and more importantly, you will learn the fiercely interdependent workings of the banksters and our system of money. . . .Deeply embedded in its heritage, the bankster community is revealed as aculture of unspeakable violence; even as it fosters honor, loyalty, andfriendship within its close-knit community.

Also within these pages, you will know of fierce patriots who fight the banksters on their terms – taking advantage of the cracks and fissures of our paper money system to defeat the banksters’ nefarious schemes.

And then there are the common people, those who live, love, suffer, and perish at the hands of the banksters – for history also unfolds through their eyes!

Epic in scope, this novel brings to life the ‘Council of Bankers’, headed by an aging patriarch, Lord Basil.In 1992, Lord Basil continuesto mold the world according to his family’s plan.And yet, as the planapproaches fruition, he meets resistance from a surprising quarter – patriots who still believe in gold and silver as lawful money.

This second installment (Book Two) continues where Book One leaves off.Itdepicts the economic malaise – if not depression – we’re living in today; and it looks into the future, revealing an ending that might be.

“Thisstory will shatter the very foundation of your world – and it will testthe depths of your convictions about money, and about power.”

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนค้างว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีคุณค่ามากมายที่ได้รับการทำต่อในขณะที่คุณยังทรงไว้ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในสถานศึกษาสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มทำในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มแรกเป็นจุดโหล่ที่สะสางหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเล่าของทูลที่มี หุ้นส่วน ตรวจดูหนี้ของคุณในการทดสอบเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเงินเชื่อพอกพูนมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น ด้วยเหตุนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้ตรวจสอบที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณดูออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันมาถึงสินทรัพย์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะชอบพอกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับรู้ว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ ตัดสินบางส่วนที่พบมากที่สุดTag Darkness Descends: Book Two of the Bankster Chronicles (Volume 2): Darkness Descends: Book Two of the Bankster Chronicles (Volume 2),เรื่อง , รีวิว , Darkness Descends: Book Two of the Bankster Chronicles (Volume 2)