Reviews Money Machines: Electronic Financial Technologies, Distancing, and Responsibility in Global Finance
ก่อสร้างเงินรายได้ด้วยเงินไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นในภูมิประเทศ เส้นชัยทางการเงินที่วิภูและกระจ่างชี้ช่องคุณในการเลือกคัดเล่ห์เหลี่ยมที่เหมาะสมว่าในผลสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลได้การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การบังคับยามและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเด่นมาก

การรวมเงินกู้ยืมของเด็กนักเรียนเป็นปริศนาให้ผู้เรียนส่วนใหญ่และผู้สำเร็จการศึกษา จริงๆ แล้วก็คือ แต่เงินกู้รวมศักยช่วยให้คุณถนอมเงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถจ่ายหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้โรงเรียนปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่บรรเทาการรวมเงินกู้ยืมให้นักศึกษาเฝ้าด้วงเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในสภาพที่เราเข้าใกล้จุดยุติของวิทยาลัยอาชีวะของเขาที่คุณจัดหามาไม่ต้องสนเท่ห์จำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพื่อการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงกระนั้นก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด มันตาเพื่อการจับสามารถโปรดให้คุณจัดแจงความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ สืบสวนอย่างละเอียดลออตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณวิถีทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนเทือกเถาเหล่ากอหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการระแวดระวังเป็นเงินกู้นักเรียนMoney Machines: Electronic Financial Technologies, Distancing, and Responsibility in Global Finance Description

While we have become increasingly vulnerable to the ebb and flow of global finance, most of us know very little about it. This book focuses on the role of technology in global finance and reflects on the ethical and societal meaning and impact of financial information and communication technologies (ICTs). Exploring the history, metaphysics, and geography of money, algorithms, and electronic currencies, the author argues that financial ICTs contribute to impersonal, disengaged, placeless, and objectifying relations, and that in the context of globalization these ‘distancing’ effects render it increasingly difficult to exercise and ascribe responsibility. Caught in the currents of capital, it seems that both experts and lay people have lost control and lack sufficient knowledge of what they are doing. There is too much epistemic, social, and moral distance.At the same time, the book also shows that these electronically mediated developments do not render global finance merely ‘virtual’, for its technological practices remain material and place-bound, and the ethical and social vulnerabilities they create are no less real. Moreover, understood in terms of technological practices, global finance remains human through and through, and there is no technological determinism. Therefore, Money Machines also examines the ways in which contemporary techno-financial developments can be resisted or re-oriented in a morally and socially responsible direction – not without, but with technology. As such, it will appeal to philosophers and scholars across the humanities and the social sciences with interests in science and technology, finance, ethics and questions of responsibility.


Tag Money Machines: Electronic Financial Technologies, Distancing, and Responsibility in Global Finance: Money Machines: Electronic Financial Technologies, Distancing, and Responsibility in Global Finance,Review , เรื่อง , Money Machines: Electronic Financial Technologies, Distancing, and Responsibility in Global Finance