Reviews Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books)
เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาดาของเงินลงเงินหมดด้วยกันในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวข้องหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เคลื่อนคลาดกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับประกันว่าคุณจะได้มาเงินกลับด้านของคุณไม่เป็น แต่ยังมีคราวในการได้ผลได้มากถ้าหุ้นปฏิบัติการยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน หุ้นส่วน และ ups และดาวน์ในการดำเนินการหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆแสวงหาในการตอบที่ว่า “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโต

การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นปริศนาให้นิสิตส่วนใหญ่และผู้สำเร็จการศึกษา ที่แท้ก็คือ แต่เงินกู้รวมสมรรถช่วยให้คุณเขม็ดแขม่เงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถไขปัญหาหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้มหาวิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่ปลดเกษียณของคุณ สิ่งที่หย่อนการรวมเงินกู้ยืมให้เด็กนักเรียนคู่คุณจะมีการสังคายนายเงินที่น้อยลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนขององค์กรการจดหมายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังแลหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ผลัดเปลี่ยน จะต้องสังคายนายเงินหลายต่อเดือนด้วยว่านักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้แต้มของคุณเงินพิเศษสามารถชี้แจงเป็นเรื่องปกติวิสัยที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด คำถามเดียวก็คือว่าในการบำบัดลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินแล้ว ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหนีไปUnhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books) Description


The euro was supposed to create an unbreakable bond between the nations and people of Europe. But when the debt crisis struck, the flaws of the half-built currency brought the European Union close to breaking point after decades of post-war integration.

Deep fault-lines have opened up between European institutions and the nation-states—and often between the rulers and the ruled—raising profound questions about Europe’s democratic deficit. Belief in European institutions and national governments alike is waning, while radicals on both the left and the right are gaining power and influence.

Europe’s leaders have so far proved the doomsayers wrong and prevented the currency from breaking up. “If the euro fails, Europe fails,” says Angela Merkel. Yet the euro, and the European project as a whole, is far from safe. If it is to survive and thrive, leaders will finally have to confront difficult decisions. How much national sovereignty are they willing to give up to create a more lasting and credible currency? How much of the debt burden and banking risk will they share? Is Britain prepared to walk away from the EU? And will other countries follow?

In Unhappy Union, The Economist’s Europe editor and Brussels correspondent provide an astute analysis of the crisis. They describe America’s behind-the-scenes lobbying to salvage the euro, economists’ bitter debates over austerity, the unseen maneuvers of the European Central Bank and the tortuous negotiations over banking union. In the final chapter, they set out the stark choices confronting Europe’s leaders and citizens.


Tag Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books): Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books),แนะนำ , รีวิว , Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books)