Reviews Welfare. Creation, Distribution and Destruction
สร้างรายได้ด้วยสมบัติไม่ได้เป็นเรื่องสะดวกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่กระจะในสถาน ความมุ่งหมายทางการเงินที่หนักแน่นและแจ่มชัดชี้แนะคุณในการเลือกกุศโลบายที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลตอบแทนการลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การบังคับคราวและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทเอ้มาก

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ประจุบัน มันเป็นจริงๆ แล้วว่าเกือบกึ่งหนึ่งของผู้เรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายถึงพลเมืองทั้งหมดของคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่ร้อนแรงและการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานที่เรียนระวังเครื่องดักสัตว์เมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในตำแหน่งที่เราเข้าใกล้จุดจบกันของวิทยาลัยการทำงานของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องกินแหนงแคลงใจจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ บริษัท มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ แม้กระนั้นคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับให้คำปฏิญาณเหล่านั้นทั้งหมด ความรู้กล่าวถึงการจับสามารถช่วยให้คุณตระเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการค้าแรกของการซื้อขายแลกเปลี่ยนที่ตกอยู่ในตักของคุณ คิดอย่างรอบคอบตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการป้องกันเป็นเงินกู้นักเรียนWelfare. Creation, Distribution and Destruction Description

The book “Welfare. Creation, Distribution and Destruction” propose a new approach to the timeless issue of defining welfare, and trying to measure it as accurately as possible. To that purpose, I discuss on the driving forces of welfare, and decompose Aggregate Wealth into Public Wealth and Private Wealth, and the necessary relationships between those two aggregates for aggregate wealth to be maximized. I than explain why GDP is not a proper measure for the assessment of wealth (as generally accepted by economists but still used in many reports), discuss on other measures, which have been proposed to replace GDP or complement it, and propose adjustments to GDP that can be used as a starting point in constructing a proper measure of aggregate welfare. Basically, to compute aggregate welfare we need to compose the Balance Sheet at national level, a complicated but indispensible endeavor, and aggregate welfare would then equate the Net Asset Value of the balance sheet.
Furthermore, the book explains how wealth is created and allocated within a country and at global scale, and which economic activities need to be sent to Aggregate Wealth, and which ones to the Wealth Allocation Mechanism (or otherwise said, those activities that do not increase the value added in the economy, and only re-distribute wealth within the participants to the economic activities).
The book concludes with a discussion on how wealth is destructed at national and global scale. Whenever there is a difference between the intrinsic value of a product or service and its price (and this happens at almost all times), part of the accumulation to the GDP is attributable to value enhancement, or aggregate welfare creation, while the balance is just re-allocation of wealth. Still, because resources (raw materials, labor, capital, technology) are not used at their maximum, value – or potential value – are taken off the global economy. As long as GDP will be the single most used and followed measure of economic activity, and it will not be replaced by the Aggregate Measure as proposed by this paper, mankind will not run at its best economic potential – and this should be the final conclusion taken by the reader.


Tag Welfare. Creation, Distribution and Destruction: Welfare. Creation, Distribution and Destruction,รีวิว , Review , Welfare. Creation, Distribution and Destruction