Reviews What happens to the WORLD ECONOMY when you buy this book
แปลงเงินรายได้ด้วยเงินก้อนไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มแจ้งในพื้นที่ น้ำบ่อหน้าทางการเงินที่เข้มเเข็งและแจ่มแจ้งแนะคุณในการคัดเลือกทีเด็ดที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเจริญวัยในผลได้การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่เย้ายวนใจเงิน แต่การกะๆยามและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนหลงเชื่อว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่สถาบันอุดมศึกษา ในความเป็นจริงมีผลดีมากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังอยู่ยงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในวิทยาคารสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มทำในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นตอประโยชน์จากการควบรวมการงานของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในวิทยาคารคือการที่คุณสามารถบ่ายเบี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติเพิ่มพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ปกปักรักษาไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและใส่กลอนเหยื่อช่องทางน้อยของอัตราที่กรากของการเพิ่มเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ต้องรอบคอบกับการแปรปรวนที่อยู่อีเมลของคุณหรือยัก หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจับจ่ายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป เพราะฉะนี้จึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งครัดเพื่อทำร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์What happens to the WORLD ECONOMY when you buy this book Description

The author was born and brought up in a “Communist” country and emigrated as an adult to the “West”, where he worked as an economic advisor in government, and was then active as a successful private entrepreneur, investment fund manager, and economic and financial advisor to many different sized companies operating in different fields of business activity. In the book the author explains in a simple and easily understandable way how the Economy works and is influenced by major economic players on an imaginary island, the economic tools they operate with, the systems of governance they use and how they cover up their failures. He vividly shares his lifelong experiences, spiced with humor and even sarcasm but, without compromising his professional explanations of today’s major world economic problems. The basic aim of this book is to explain two dimensions of economics. The first concerns the separate worlds of Money and Product, as they circulate continuously in opposite directions. The second concerns the dilemma of how to cope with the problem presented in the metaphor “Economics is the science of a short blanket in a cold room: if you cover your feet your shoulders will be cold and if you cover your shoulders your feet will be cold”.To make the book accessible to all, it is purposely written without use of any math, graphs, tables or academic footnotes. Though written with the lay reader in mind, it is an argumentative book, and contains original thoughts about economics and government functionality.


Product Tag What happens to the WORLD ECONOMY when you buy this book: What happens to the WORLD ECONOMY when you buy this book,Reviews , เรื่อง , What happens to the WORLD ECONOMY when you buy this book